Propozim shumë i mirë për martesë,por…1 koment

nga admin
Postuar në 27 Sep 2009 në 3:34am

Meshkujt zgjedhin vende dhe momente shumë interesante për propozim martese. Dhe ky person zgjedh një vend shumë interesant, në një ndeshje bezbolli. Por për dallim nga shumë të tjerë…

——————————————————–

Be Sociable, Share!
Lexo edhe...