Pse meshkujt i duan femrat…0 komente

nga admin
Postuar në 28 Sep 2009 në 11:11am

Këtu janë disa arsye pse meshkujt i duan femrat…

 1. Ata çdoherë janë me erë të mirë, edhe sikur të jetë vetëm era e shamponit

 2. Mënyra se si gjithmonë koka e tyre e gjen vendin e duhur në krahërorin tonë

 3. Sa të ëmbla duken kur flejnë

 4. Sa saktë shtrihen në krahët tonë

 5. Mënyrën se si puthen

 6. Sa të ëmbla janë kur hanë diçka

 7. Mënyra se si vishen dhe rregullohen me orë të tëra, por në fund del se ia vlen

 8. Gjithmonë janë të ngrohta edhe sikur jashtë të jetë -30

 9. Gjithmonë duken të bukura, pa marrë parasysh se çka kanë veshur

 10. Mënyra se si gjithmonë e duan komplimmentin edhe pse të dy e dini se  për ti ajo është gjëja më e bukur në botë

 11. Sa të ëmbla janë kur grinden

 12. Mënyra se si dora e saj e gjen dorën tënde

 13. Mënyra se si qeshin

 14. Mënyra se si ndjehesh kur e sheh emrin e saj se të thirrën në telefon pas ndonjë zënke

 15. Mënyra se si ju puth pasi që ju keni bërë diçka të mirë për të

 16. Mënyra se si ju puthin kur i thoni “Të dua”

 17. Në fakt…mënyra se si ju puthin…thjesht

 18. Mënyra se si bien në krahët e tuaj kur qajnë

 19. Mënyra se si ju godisin dhe presin, që të ju dhemb

 20. Mënyra se si kërkojnë falje nëse na ka dhemb

 21. Mënyra se si thonë “Më mungon”

 22. Mënyra se si ajo të mungon ti

 23. Mënyra se si lotët e saj ju bëjnë ta ndryshoni botën, vetëm që ajo të mos ndjej më dhëmbje…

Për të gjithë ne njëherë në jetë ajo është gjithçka për ne në këtë botë. Kur e shikoni atë në sy, udhëtoni nëpër

Be Sociable, Share!
Lexo edhe...