Si e shikoni ju dashurinë? Provojeni këtë test dhe zbulojeni…

 • 1.Vjen fundi i botës, ndërsa ti mund të shpëtosh vetëm një kafshë. Cila do të ishte ajo?

a. lepuri

b. delja

c. kaprolli

d. kali

 • 2. Nëse do të duheshte të jesh kafshë cilën kafshë do ta kishe zgjedhur?

a. qenin

b. macen

c. kalin

d. gjarpërin

 • 3. Sikur ta kishe fuqinë, që njërën nga kafshët ta zhdukish përgjithmonë cila kafshë do të ishte ajo?

a. luani

b. gjarpëri

c. krokodili

d. peshkaqeni

 • 4. Nëse njëra nga kafshët do të kishe mund të kishte aftësi të flas, atëherë ti cila do të kishe dashur të jetë?

a. delja

b. kali

c. lepuri

d. zogu

 • 5. Sikur ta kishe aftësinl ta zbusish një kafshë, atëherë cilën do ta kishe zbutur?

a. dinosaurusin

b. tigrin e bardhë

c. arushën polare

d. leopardin

 • 6. Nëse mund të ishe një kafshë vetëm 5 minuta, atëherë cilën kafshë do ta kishe zgjedhur?

a. luanin

b. macen

c. kalin

d. pinguinin

Tani më posht do ti keni përgjigjet dhe analizat e përgjigjeve tuaja…

 • 1. Zgjedhja jote përfaqëson personalitetin e personit , për të cilin do të jesh tërheqës.

a. lepuri- nga jashtë i ftohtë si akulli, por brenda shumë i ngrohte

b. delja- i dëgjueshëm dhe i ngrohtë

c. kaprolli- elegant dhe shume i sjellshëm

d. kali- i pandalshëm, me shpirt të hapur dhe i lirë

 • 2. Zgjedhja jote përfaqëson përshtypjen, që ti dëshiron tja japish partnerit tënd.

a. qeni-lojal dhe besnik

b. macja- me stil

c.kali-optimist

d. gjarpëri- fleksibil

 • 3. Zgjedhja jote përfaqëson sjelljen, që do të kishte sjellur deri në ndarje me partnerin tënd.

a. luani-sjellja arrogante dhe autoritative e partnerit tënd

b. gjarpëri- partneri yt është shumë emocional dhe i padisponueshëm dhe ju nuk dini se si ta kenaqni

c. krokodili- pamëshirshmëria e partnerit tuaj

d. peshkaqeni- pasiguria e partnerit tuaj

 • 4.Zgjedhja jote përfaqëson tipin e lidhjes, që ti dëshiron ta vendosish me partnerin tënd.

a. delja- të dy e dini çka mendon tjetri pa os thënë asnjë fjalë

b. kali- të dy duhet të flitni për gjithçka pa mos mbajtur asnjë sekret në mes jush

c. lepuri- lidhje, që ju bën të ndjeheni gjithmonë ngrohtë dhe të dashuruar

d. zogu- lidhje e gjatë në afat kohor

 • 5. Zgjedhja juaj i tregon shikimet e tua në lidhje me martesën.

a. dinosaurus- ju jeni pak pesimist dhe nuk mendoni se në ditët e sotme ka jetë të lumtur bashkëshortore

b. tigri i bardhë- ju mendoni se dashuria është diçka e çmueshme, nëse martoheni ju e ndjeni martesën dhe partnerin si pasuri

c. arusha polare- ju jeni të frikuar nga martesa, ju mendoni se ajo do tua marrë lirinë

d. leopardi- ju gjithmonë keni dashur të martoheni, por në fakt ju nuk e dini se çka do të thotë e gjithë ajo

6. Zgjedhja juaj i tregon këndvështrimet e juaja për dashurinë në këtë moment.

a. luani-ju gjithmonë jeni të etur për dashuri, ju mund të bëni gjithçka për të, por nuk bieni lehtë për të

b. macja- ju jeni pak egoist, mendoni për dashurinë si diçka që mund ta posedoni dhe ta hudhni në çdo kohë , ashtu si ju pëlqen juve

c. kali- ju nuk dëshironi të lidheni në lidhje të gjatë, ju i doni flirtat

d. pinguin- ju e ndjeni dashurinë si angazhim nga të dy palët.

Mos harroni të na shkruani ndonjë koment në lidhje me përgjigjet e juaja te këtij pyetësori ? A pajtoheni me përgjigjet? A mendoni se në këtë test ka pak realitet?

Komente

comments

36 Responses

 1. swweety:D

  e na malitet mo me ket testin
  haj shkruni dns 3
  a u ka kap ramazani?????????????/

  Reply
 2. bonita

  ..Une ose kom bo zgjedhjet shume te gabuara,ose nuk kam fat,ose thjesht palidhje koka ky test haha sorry mipro m’ka qit posht fort ahaha

  Reply
 3. dija

  shume interesant koka ky test flm per ata qe jan mundu me kriju vertet qenka argetues por jo realitet…

  Reply
 4. bardha

  haha i mire ndoshta pak zbavites se testi me kafsh, me pelqeu pasi i dua kafshet ,, por ne realitete asgje sme dul jasht realitetit testi ,sidoqoft peershendetje

  Reply
 5. marin i

  edhe ausha polare dhe leopardi zbuten si shoku im dejan se e kam ne lagje dhe njof do kleen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.