Be Sociable, Share!

Thenie interesante, pak edhe per te qeshur26 komente

nga admin
Postuar në 28 Jan 2009 në 5:56am

  • Merrni para hua nga pesimistet-ata nuk presin qe tua kyheni.
  • Ndonjehere jam aq i mencur, sa qe nuke kuptoj asnje fjale qe e them.
  • Keshilla ime eshte qe te martoheni.Nese gjeni grua te mire do te jeni te lumtur, nese jo , atehere do te beheni fillozof.
  • Provove dhe ke deshtuar, pra mesimi nga kjo eshte asnjehere mos e provo
  • Asnjehere dhe cdohere jane dy fjalet, qe duhet cdohere ti mbash mend, qe ti mos permendish asnjehere
  • Burr eshte ajo qe ka mbetur nga kurr mashkullit i hiqen nervat.
  • Te besh asgje eshte shume veshtire ta besh, sepse asnjehere nuk e di kur eshte mjaft
  • Asnjehere nuk harroj fytyra, por ne rastin tend me krenari do te bej perjashtim
  • Vajzat e mira shkojne ne parajse, vajzat e keqija shkojne kudo
  • Cdo gje eshte qesharake, gjersa i ndodh tjeter kujt.
Be Sociable, Share!
Lexo edhe...