Thenie romantike0 komente

nga admin
Postuar në 21 Jul 2009 në 11:16am

Nese deshiron te jesh i/e dashuruar, atehere behu i/e dashurueshme.

Mashkulli dashurin shpesh dhe pak, ndersa femra rralle dhe shume.

Magjia e dashurise se pare eshte injoranca jone se ajo do te mbaroj ndonjehere.

Dashuria e papjekur thote :”Te dua , sepse me duhesh”, ndersa dashuria e pjekur thote:” Me duhesh , sepse te dua”.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Be Sociable, Share!
Lexo edhe...